Nytt rekord på Youtube för GTA 6

GTA 6 Trailer Sätter Nytt Rekord i Visningar

Den nyligen släppta trailern ovan för ”Grand Theft Auto 6” har satt ett nytt rekord för flest visningar på YouTube under de första 24 timmarna. Trailern, som har varit mycket efterlängtad, lyckades samla nästan 100 miljoner visningar under denna korta tid, vilket gör den till den mest sedda videospelsreleasen på YouTube någonsin inom ett dygn​​​​.

Bara en dag efter dess officiella avslöjande av Rockstar, översteg trailern för ”GTA 6” 100 miljoner visningar på YouTube, vilket är ett imponerande antal. För tillfället står videon på otroliga 106 miljoner visningar, 9,3 miljoner likes och ungefär 750 000 kommentarer. Denna framgång understryker spelets enorma popularitet och fansens entusiasm​​.

Inom bara två dagar efter lanseringen hade trailern för ”GTA 6” överstigit 105 miljoner visningar, vilket cementerar dess status som en av de mest sedda speltillkännagivandena genom tiderna​​. Denna rekordbrytande framgång för trailern visar på det stora intresset för den kommande upplagan av GTA-serien och förväntningarna som omger spelets släpp. Med huvudkaraktärerna Lucia och Jason som utforskar en återskapad version av Vice City, ser det ut som att ”Grand Theft Auto VI” kommer att leva upp till sitt rykte och fortsätta seriens legendariska arv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *